Over ons

20 jaar ervaring

No nonsense: wij duiken in uw zaak en geven u direct duidelijke informatie

mr. J.D. (Jaap) Eerdmans

Advocaat
lees verder

mr. A.C. (Arizo) Arijenzad

Advocaat
lees verder

mr. C. (Carsten) van Scherpenzeel

Advocaat
lees verder

Marijke Reus

Juridisch medewerker
lees verder

het team van EA Advocaten

Nathalie Jansen

Administratief medewerker
lees verder

Danique van Markestijn

Juridisch medewerker
lees verder

mr. J.D. (Jaap) Eerdmans

Advocaat

Jaap Eerdmans is na de studie Rechten in Utrecht gestart als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen en aansluitend als jurist werkzaam geweest op de Juridische Afdeling Schade van Stad Rotterdam Verzekeringen. Vanaf 1999 tot 2002 was hij schaderegelaar bij Assuraad. In 2002 is hij beëdigd als advocaat in Amsterdam en vanaf die tijd werkzaam als LSA (letselschade)-advocaat. In die periode rondde hij drie postacademische opleidingen af: LSA/Grotius specialisten opleiding Personenschade, Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid en Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht.

Bij Orde van Advocaten staat Jaap Eerdmans geregistreerd op het rechtsgebied letselschade. Hij volgt jaarlijks cursussen om de vereiste punten voor deze registratie te behalen.

Jaap Eerdmans werkt bij EA Advocaten voor eigen rekening en risico.

mr. A.C. (Arizo) Arijenzad

Advocaat

T 0320 234 920
E arijenzad@ea-advocaten.nl

Geregistreerd rechtsgebied: letselschaderecht

Arizo Arijenzad heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2014 is zij gestart als juriste bij een letselschadekantoor. In 2017 werd zij beëdigd tot advocaat. Zij behandelt alle zaken op het gebied van het aansprakelijkheids- en letselschaderecht. Zij heeft in het bijzonder affiniteit met arbeidsongevallen, beroepsziekten en proceszaken in het algemeen. Procederen doet zij dan ook graag, maar alleen als dit in uw beste belang is.

Bij de Orde van Advocaten staat Arizo Arijenzad geregistreerd op het rechtsgebied letselschade. Zij volgt geregeld cursussen om de vereiste punten voor deze registratie te behalen.

Arizo Arijenzad werkt bij EA advocaten voor eigen rekening en risico.

mr. C. (Carsten) van Scherpenzeel

Advocaat

Na afronding van mijn HBO studie ben ik Nederlands recht gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Als juridisch medewerker kon ik in de praktijk kennis maken met de verschillende rechtsgebieden die relevant zijn voor letselschade: Aansprakelijkheidsrecht, Arbeidsrecht en Sociaal zekerheidsrecht. Vaak leidt letsel tot arbeidsongeschiktheid en daarmee tot problemen met de werkgever. Ook krijgt een cliënt vaak te maken met het UWV of de gemeente in verband met het recht op een uitkering. Ook daarbij is vaak juridische hulp nodig. Behalve juridische kennis vergt dit werk echter ook een grote feitenkennis, met name op het medische vlak. Vanaf het begin heb ik het ontzettend leuk gevonden om me in medische aspecten te verdiepen.

Na mijn afstuderen in 2007 ben ik begin 2008 als advocaat gaan werken bij Sijbrandij De Waard advocaten tot 2023, waarvan de laatste 4 jaar als partner. In juni 2014 heb ik de post academische specialistenopleiding Personenschade (Grotius Academie) afgerond en sinds het najaar van 2014 ben ik lid van de LSA-vereniging. Daarnaast ben ik lid van de Stichting Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Per 1 januari 2023 heb ik mijn eigen kantoor gestart. Ik werk daarbij voor eigen rekening en risico onder de vlag van EA-Advocaten samen met mr. Jaap Eerdmans en mevrouw mr. Arizo Arijenzad.

Het geeft grote voldoening om juridische bijstand te verlenen aan mensen met letselschade. Ik streef zoveel mogelijk naar een goede samenwerking met mijn cliënt. Ik heb mijn cliënt nodig om te weten hoe de feiten liggen. Mijn cliënt heeft mij nodig om te weten waar hij staat in juridische zin en wat er moet gebeuren om zijn rechten zeker te stellen. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal en het op maat bedienen van mijn cliënt neem ik heel serieus.

De heer mr. C. van Scherpenzeel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Letselschaderecht (burgerlijk recht, slachtoffers)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Marijke Reus

Juridisch medewerker

Marijke Reus heeft in Amsterdam aan de Hogeschool de opleiding HBO rechten afgerond. Sinds 2001 werkzaam in de advocatuur. In 2005 is zij gestart bij een letselschadekantoor en in 2013 is zij in dienst getreden bij Eerdmans Advocatuur. Thans werkt zij voor Jaap Eerdmans bij EA Advocaten.

Marijke Reus helpt u graag bij het behandelen van uw letselschadedossier. Zij is ook veelal uw aanspreekpunt aan de telefoon.

Nathalie Jansen

Administratief medewerker

Nathalie Jansen heeft in 2001, na een carrière in de technische wereld, de overstap gemaakt naar secretariële werkzaamheden in de advocatuur. Vanaf 2014 is zij werkzaam voor Jaap Eerdmans.

Nathalie Jansen verzorgt administratieve werkzaamheden en draagt daarmee bij aan een efficiënte behandeling van uw zaak, zodat u zo goed mogelijk wordt geholpen.

Danique van Markestijn

Juridisch medewerker

Danique is een enthousiaste en leergierige HBO-studente, in de laatste fase van haar studie Rechten. Zij heeft aan het begin van haar studie stagewerkzaamheden verricht op de afdeling schadeclaims bij een grote verzekeringsmakelaar in Amsterdam. Vervolgens heeft zij een juridische stage gelopen bij de sociale recherche in Almere. Per 19 februari 2023 is Danique werkzaam als juridisch medewerkster van Arizo Arijenzad en biedt zij op verschillende fronten ondersteuning in de behandeling van (licht)letselschadezaken.

Danique: “Wat mij het meest voldoening geeft in mijn werk is het kunnen meehelpen van slachtoffers, in een vaak moeizame en roerige tijd van hun leven, zodat zij de vergoeding krijgen waar zij recht op hebben.”