Over ons

20 jaar ervaring

No nonsense: wij duiken in uw zaak en geven u direct duidelijke informatie

mr. J.D. (Jaap) Eerdmans

Advocaat
lees verder

mr. A.C. (Arizo) Arijenzad

Advocaat
lees verder

Marijke Reus

Juridisch medewerker
lees verder

het team van EA Advocaten

Nathalie Jansen

Administratief medewerker
lees verder

mr. J.D. (Jaap) Eerdmans

Advocaat

Jaap Eerdmans is na de studie Rechten in Utrecht gestart als letselschadecoördinator bij Woudsend Verzekeringen en aansluitend als jurist werkzaam geweest op de Juridische Afdeling Schade van Stad Rotterdam Verzekeringen. Vanaf 1999 tot 2002 was hij schaderegelaar bij Assuraad. In 2002 is hij beëdigd als advocaat in Amsterdam en vanaf die tijd werkzaam als LSA (letselschade)-advocaat. In die periode rondde hij drie postacademische opleidingen af: LSA/Grotius specialisten opleiding Personenschade, Grotius specialistenopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid en Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht.

Bij Orde van Advocaten staat Jaap Eerdmans geregistreerd op het rechtsgebied letselschade. Hij volgt jaarlijks cursussen om de vereiste punten voor deze registratie te behalen.

Jaap Eerdmans werkt bij EA Advocaten voor eigen rekening en risico.

mr. A.C. (Arizo) Arijenzad

Advocaat

T 0320 234 920
E arijenzad@ea-advocaten.nl

Geregistreerde rechtsgebieden:

letselschaderecht

burgerlijk procesrecht

Arizo Arijenzad heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2014 is zij gestart als juriste bij een letselschadekantoor. In 2017 werd zij beëdigd tot advocaat. Zij behandelt alle zaken op het gebied van het aansprakelijkheids- en letselschaderecht. Zij heeft in het bijzonder affiniteit met arbeidsongevallen, beroepsziekten en proceszaken in het algemeen. Procederen doet zij dan ook graag, maar alleen als dit in uw beste belang is.

Bij de Orde van Advocaten staat Arizo Arijenzad geregistreerd op het rechtsgebied letselschade. Zij volgt geregeld cursussen om de vereiste punten voor deze registratie te behalen.

Arizo Arijenzad werkt bij EA advocaten voor eigen rekening en risico.

Marijke Reus

Juridisch medewerker

Marijke Reus heeft in Amsterdam aan de Hogeschool de opleiding HBO rechten afgerond. Sinds 2001 werkzaam in de advocatuur. In 2005 is zij gestart bij een letselschadekantoor en in 2013 is zij in dienst getreden bij Eerdmans Advocatuur. Thans werkt zij voor Jaap Eerdmans bij EA Advocaten.

Marijke Reus helpt u graag bij het behandelen van uw letselschadedossier. Zij is ook veelal uw aanspreekpunt aan de telefoon.

Nathalie Jansen

Administratief medewerker

Nathalie Jansen heeft in 2001, na een carrière in de technische wereld, de overstap gemaakt naar secretariële werkzaamheden in de advocatuur. Vanaf 2014 is zij werkzaam voor Jaap Eerdmans.

Nathalie Jansen verzorgt administratieve werkzaamheden en draagt daarmee bij aan een efficiënte behandeling van uw zaak, zodat u zo goed mogelijk wordt geholpen.